Kabelsurf

Annonse


Ikke gratissurf fra Teletopia

Kabelsurf

Teleselskaper liker som regel å skryte av å være først med det beste tilbudet. Men det er ikke alltid at tilbudene blir innfrid.

Skylt av bølgen
– Vi ser dette tilbudet som en del av de totale teletjenestene vi leverer og vi skal levere: fastnett, Internett og mobiltelefoni, sa Teletopia-sjef Robert Hercz i august.

Men da Sense kom i forkjøpet med Elkjøp-distribusjon i ryggen, og etter at Telenor, Tele2 og Enitel(Telia Norge) kastet seg på lasset, så kastet utfordreren inn håndklet.

Annonse
Retrett
– Det er små marginer innen aksessmarkedet og etter at alle skulle slåss om ”gratis” kunder ble det uinteressant, sier han til ITavisen i dag.

Selv om han skuffet noen i fjor høst lover han at det vil skje mye spennende fremover.

Selskapet har blant annet en prøvekonsesjon for UMTS, som kan brukes tjenesteutvikling.

Piggene ute
Teletopia ble etablert i 1994 har spesialisert seg på leveranse av avanserte og intelligente teletjenester, som f.eks. 800-Gratis Grønt Nummer, og leverer teletjenester til Oslo Lufthavn Gardermoen, NRK, TV2, Dagbladet, Norsk Rikstoto.

Operatøren fikk også avtale med Oslo kommune om teletjenester for piggdekkavgift, men her har Telenor punktert tjenesten ved å sperre betaling for Telenor Mobils abonnenter. Saken er fortsatt til behandling hos Post- og Teletilsynet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse