Arkiv

Annonse


Nextra kjøper i Tyskland

Arkiv

Nextra streber etter en strategisk posisjon i Tyskland.

– Vi har tatt mål av oss til å bli en av de ledende leverandørene av kommunikasjonstjenester til bedriftsmarkedet i Tyskland. Tyskland representerer et enormt markedspotensiale for selskaper som leverer IP-baserte kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet, sier adm. dir Morten Lundal.

Trinnvist
Seicom ble etablert i 1993, og leverer kommunikasjonsløsninger til flere ledende organisasjoner i Tyskland, bl.a Robert Bosch GmbH, byregjeringen i Stuttgart og delstatsregjeringen i Baden-Würtemberg. I dag har Seicom 15 ansatte og planlegger å utvide staben til 30 i løpet av året.

Annonse
Nestra kjøpte på slutten av fjoråret opp Internett-leverandørene e.comp og OMNILINK, som begge satser på bedriftsmarkedet.

Kommunikasjon
e.comp ble kjøpt opp av Nextra i november 1999. Selskapet har hovedkontor i Darmstadt i Tyskland, og tilbyr profesjonelle kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet.

OMNILINK ble kjøpt opp av Nextra i desember 1999, og er en av de ledende Internett-leverandørene i Rhein-Main-området i Tyskland. Selskapet har hovedkontor i Frankfurt, og tilbyr sine bedriftskunder avanserte Internett-baserte tjenester, som brannmur-rådgivning, VPN (virtual private network), e-post-“outsourcing” og drift av applikasjonstjenester

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse