Annonse


Wapfactory må vente

Wapfactory kjøpte som kjent wap.com-domenet for en tid tilbake. I avtalen som ble gjort står det at Wapfactory ikke overtar domenet før 1. mars. Dermed må selskapet vente i tre uker før det får markedsført seg med en engelsk versjon for hele verden.

Internasjonal WAP-portal
Wapfactory skal skape en internasjonal portal for brukere av mobilt Internett-tilgang – WAP (Wireless Application Protocol) – via wap.com. Fra før har selskapet fusjonert seg til wap.no-domenet, som er selskapets norske portal.

Wap.com tilhører fortsatt en humanitær organisasjon som arbeidet med å skaffe alkoholikere jobb (Workers Assistant Program). Men 1. mars er det altså Wapfactory som overtar.

Greit å vente
Ifølge daglig leder Anders Mejlænder Jakhelln spiller det liten rolle at Wapfactory må vente tre uker før selskapet kan starte den internasjonale portalen.

Annonse


– Fortsatt er det få som har tilgang til mobiltelefoner med WAP-funksjonalitet. Ericsson har ikke maktet å få sin WAP-telefon på markedet, og Nokia har hatt problemer med sin 7110, sier Jakhelln til ITavisen.

Når Wapfactory overtar domenet har selskapet forpliktet seg til å ha en link til Workers Assistant Programs nye hjemmeside frem til en gang utpå sommeren.

I rute
– Etter hvert kommer det sikkert til å være like mange WAP-tjenester som det er brukere. Derfor tror vi informasjonsbehovet blir stort, sier Jakhelln, som også opplyser at de er i rute.

Ifølge Finansavisen har Wapfactory doblet emisjonskursen bare siden romjulen. Og nå henter selskapet 16 nye millioner kroner fra private investorer.

Finansiere oppkjøp?
– Skal pengene finansiere kommende oppkjøp?

– Det er uklart på nåværende tidspunkt, så det kan jeg ikke si noe om nå, sier Anders Mejlænder Jakhelln til ITavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse