Annonse


Natt-takst hele døgnet

Det nye blir fast pris hele døgnet. Med Enitels bonusordninger kan brukeren surfe billigere enn via Telenor.

Enitel skriver i en pressemelding at de kutter sine priser med 36 prosent. På dagtid lå prisene på 22 øre minuttet, nå tilbyr selskapet en pris hele døgnet. Enhetsprisen er 14 øre per minutt.

En tell priskriger
I tillegg lanserer Enitel en forbedret utgave av InternettBonus som avhengig av hvor mye man surfer kan gi opp til 30 prosent lavere priser. I følge Enitels pressemelding kan man med full uttelling komme ned i en minuttpris på 9.8 øre.

Og det skal ikke så mye til, det hevder i det minste Enitel selv: Om surfer brukeren mer enn ni minutter daglig vil InternettBonus lønne seg. Men også den tjenesten må man betale for, om ikke spesielt mye – det koster kun 10 kroner måneden.

For de som bestiller ordningen nå vil tjenesten nå være gratis frem til 31. juli. Da, sier Enitel i pressemeldingen, skal man ikke surfe mer enn ti minutter (!) daglig før ordningen med InternettBonus lønner seg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse