Kabelsurfer

Annonse


Chello via satelitt

Kabelsurfer

Chello broadband Australia leverer nå multimedia- og e-handelsløsninger utenfor Europas grenser.

Australia
AUSTAR United Communications har en kommersiell test av internett via bredbånd – som en forberedelse til bredbåndstjenesten i Australia, heter det i en pressemelding.

Abonnentportalene – både i Australia og i New Zealand vil ha et lokalt tilsnitt, med relevans for lokale brukere. Chello arbeider med flere internasjonale, nasjonale og lokale leverandører av innhold, slik de også gjør det i Europa, for å utvikle bredbåndstjenester med multimedia.

Annonse
Vokser
I dag har Chello over 100.000 abonnenter, men vil etterhvert som moderselskapet UPC oppgraderer kabelnettet tilby bredbåndsportalen til flere millioner kabelsurfere.

– Denne ekspansjonen kommer hakk i hel med chellos melding nylig om at selskapet har hatt en vekst på 397% siden 1. januar 1999.

Satellitt og kabel
Mens Chello leverer tjenester i Europa og vil levere dem via kabel i New Zealand, blir tjenesten tilbudt i Australia via satellitt.

– Noe som understreker at vi er fast bestemt på å arbeide med alle passende partnere og teknologier for å gi best mulig bredbåndstjenester, sier sjef for Chello broadband – Roger Lynch i meldingen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse