Annonse


Norge raske med ny teknologi

– Norge har alltid vært raskt ute med å adoptere ny teknologi. Den nye trenden med serverbasert databehandling er intet unntak, sier adm. direktør Espen Pedersen i Commaxx.

Vekst
Pedersen hevder at Citrix-teknologien er i ferd med å ta av i Norge og at signaler fra både forhandlere og brukere indikerer sterk vekst i markedet for denne type serverbasert databehandling de nærmeste årene.

Kommunikasjon
Commaxx har arbeidet med nettverks- og kommunikasjonsprodukter siden starten i 1992. I 1996 ble selskapet distributør for Citrix, og begynte å bygge opp kompetanse rundt konseptet serverbasert databehandling hvor Citrix er basis for selskapets serverbaserte løsninger.

Grensesnitt
Kommunikasjonsproduktene dekker grensesnittet mellom brukeren og operativsystemet slik som databehandling med tynne klienter, terminaler, protokoller og I/O produkter. Selskapet har nå nærmere 20 ansatte og omsatte i fjor for om lag 75 millioner kroner. Produkter fra Citrix utgjør en stor andel av denne omsetningen.

– Siemens, Telenor Bedrift, Getronics og IDComnet er blant noen av våre totalt 200 distributører sier markedskoordinator Lise Dahl i Commaxx til Telecom Revy

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse