Annonse


Nå wapper IBM

Derfor er selskapet til stede for å selge WAP/-løsninger på GSM World Congress denne uka.

IBM utvikler WAP-applications; og bruker dem selv: I selskapets nettverks-divisjon i La Gaude i nærheten av Cannes har man tatt i bruk Nokias WAP-telefoner når de ansatte skal ha oversikt over tidsforbruk, reiseutgifter og lignende.

– Fordi vi bruker WAP, kan vi automatisere arbeidsflyten i våre prosjekter og gjøre prosessen med å samle inn data raskere og mer nøyaktig.
Samtidig kan man sjekke tidsforbruk og utgifter uansett hvor man måtte være, sier Michel Duponchel, leder for IBM Net Generation Business Development i Europa.

IBM for Palm
Samtidig annonserer selskapet at det skal samarbeide med France Telecom og Palm Computing for å utvikle en tjeneste som gjør det mulig for en bedrifts ansatte å få tilgang til bedriftens data, e-post og planleggingsverktøy uansett hvor de måtte være.

Annonse
France Telecom skal ta seg av kommunikasjonen, IBM har ansvaret for dataløsningene og servere, mens Palm Computing skal levere sine maskiner til brukerne. IBM har allerede i flere år levert egne versjoner av Palms maskiner.

Det hele skal integreres med GSM og SMS.

Selskapene regner med at tjenesten blir tilgjengelig senere i år, ikke bare i Frankrike, men i alle europeiske land hvor France Telecom er på plass, noe som burde bety at dette også vil bli et tilbud til norske bedrifter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse