Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Choice velger Tele2

Tele2 Norge har inngått en av sine største kontrakter med hotellkjeden Choice.

Tele2 skal bygge opp og drive et nettverk som knytter sammen over hundre hotell i Choice-kjeden i Skandinavia. Hotellkjeden ønsker ikke selv å bygge opp en stor stab av IT-folk.

Utviklingsmuligheter
– Choice har behov for en partner som er i stand til å tilby en total datanetttjeneste for hele Skandinavia. Tele2 har vist at de er i stand til å bygge opp og drive en kommunikasjonsløsning som er tilrettelagt for fremtiden, sier Petter A. Stordalen i Choice.

– Choice er en perfekt kunde for Tele2, sier adm. dir. Henrik Ringmar i Tele2 Norge.

Tele2 skal levere rutere, aksesslinje, være ansvarlig for installasjon, konfigurasjon samt drift og vedlikehold. Nettverket er bygget på IP-teknologi. I avtalen med Tele2 ligger et totalansvar for løsningen, inkludert overvåking og drift.

Stikkord: Mobil