Annonse


Choice velger Tele2

Tele2 skal bygge opp og drive et nettverk som knytter sammen over hundre hotell i Choice-kjeden i Skandinavia. Hotellkjeden ønsker ikke selv å bygge opp en stor stab av IT-folk.

Utviklingsmuligheter
– Choice har behov for en partner som er i stand til å tilby en total datanetttjeneste for hele Skandinavia. Tele2 har vist at de er i stand til å bygge opp og drive en kommunikasjonsløsning som er tilrettelagt for fremtiden, sier Petter A. Stordalen i Choice.

– Choice er en perfekt kunde for Tele2, sier adm. dir. Henrik Ringmar i Tele2 Norge.

Tele2 skal levere rutere, aksesslinje, være ansvarlig for installasjon, konfigurasjon samt drift og vedlikehold. Nettverket er bygget på IP-teknologi. I avtalen med Tele2 ligger et totalansvar for løsningen, inkludert overvåking og drift.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse