wap-penger

Annonse


4 mill. kroner for WAP.COM

wap-pengerMobil tilgang til Internett, WAP (Wireless Application Protocol), er tydeligvis noe av det heteste i nettbransjen. Wapfactory ble etablert 19. november i fjor, der blant andre Ola Mæhle og Øystein Stray Spetalen er investorer.

– Et kjempekjøp
Nå har de kjøpt seg til domenenavnet WAP.COM. Prisen ble 500.000 amerikanske dollar, eller over fire millioner norske kroner, melder Finansavisen.

Erik Nielsen, grunnlegger av Wapfactory, hevder ovenfor Finansavisen at det var et ”kjempekjøp”. WAP.COM tilhørte en humanitær organisasjon som arbeidet med å skaffe alkoholikere jobb (Workers Assistant Program).

Fra før har Wapfactory fusjonert til seg domenenavnet WAP.NO. Verdi på aksjene som Norsk Elektronikk og Datapartner fikk for sin bigesjeft har nå en anslått verdi på ni millioner kroner!

Annonse
Ambisjoner
Selskapet har ambisjoner om å bli ledende på WAP-teknologi. I tillegg skal de bygge opp en portal med innhold og tjenester for WAP.

En nyhetavdeling skal bygges opp. I følge Finansavisen trenger selskapet tre journalister, en selger, en designer og en web-utvikler.

Selskapet har også planer om å knyttet til seg flere innholdleverandører for å gi et bredt tilbud til WAP-brukerne.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse