Annonse


Dinby er Bergen

Gründer John A. Hegrenes lanserte et konseptet han kalte dinby.no i november. Investorene fant han i Bergen. Om det har en sammenheng er usikkert. Men Bergen blir første by som legges ut på tjenesten.

– Flere andre byer vil følge fortløpende, heter det i en melding fra selskapet.

Som fisken i vannet
dinby.no ASA har som målsetning å bli markedsleder innen lokalinformasjon på Internett i løpet av år 2000. Tjenesten skal tilpasses uerfarne nettbrukere slik at de nettet enkelt skal kunne benytte seg av tjenesten.

Annonsemarked
Selskapet sier at de har lagt ned betydelig tid og resurser på å utvikle ett design som er brukervennlig, og det loves at designet vil skille seg markant fra det som har vært vanlig fram til i dag på Internett.

Selskapet er i forhandlinger med ett utviklerselskap for å sikre rask og stabil vekst. Tjenesten skal etter hvert inneholde auksjonstjeneste og rubrikkannonser. Tjenesten vil også bli tilrettelagt for WAP.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse