Superhelt

Annonse


Superhelt solgt

Superhelt

WWW Norge har bygget opp Internettportalen superhelt.com. Tjenesten gir gratis email, og henvender seg til ungdom. Superhelt.com fikk i fjor søsteren superheltinne.com.

Ungt markede
– I dag utgjør begge tjenestene kanskje Norges største gratis email-tjeneste for unge Internettbrukere, heter det i en melding fra tjenesten. De oppgir å ha 15.000 brukere.

I en melding fra selskapet heter det at tjenesten torsdag ble solgt til et nytt IT-selskap ved navn MediaForce for en ukjent millionsum. Dette selskapet er ennå ikke registrert i Brønnøysundregisteret. Bak det tilsynelatende mystiske navnet står Tønsberg-selskapet MediaTjenester.

Annonse


Taus kjøper
MediaForce kommenterer selv at selskapet er nytt og at det ikke ønsker å utdype kjøpet av tjenesten utover det at de kan bekrefte at tjenesten er kjøpt og at avtalen gir WWW Norge AS utbytte på flere millioner.

– WWW Norge vil bruke pengene på å videreutvikle en rekke portalprosjekter de har i skuffen, sier Daniel Riisager Döderlein. I pressemeldingen har han oppgitt seg selv som kontaktperson både for kjøpende og selgende selskap – WWW Norge og MediaForce.- Grunnen til at jeg står oppført som kontaktperson i MediaForce er at jeg sitter i den nylig valgte styret i dette selskapet, sier Döderlein.

– Nå kan vi finansiere vår utvikling helt på egen hånd. Dette gir WWW Norge mer verdi, markedsstyrke og ikke minst beholder vi kontrollen, som et godt alternativ til å hente inn frisk kapital fra det i dag svimlende data, Internett og IT markedet».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse