Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Superhelt solgt

Superhelt og Superheltinne solgt. WWW Norge selger nettjenester for angivelig millionbeløp.

Superhelt

WWW Norge har bygget opp Internettportalen superhelt.com. Tjenesten gir gratis email, og henvender seg til ungdom. Superhelt.com fikk i fjor søsteren superheltinne.com.

Ungt markede
– I dag utgjør begge tjenestene kanskje Norges største gratis email-tjeneste for unge Internettbrukere, heter det i en melding fra tjenesten. De oppgir å ha 15.000 brukere.

I en melding fra selskapet heter det at tjenesten torsdag ble solgt til et nytt IT-selskap ved navn MediaForce for en ukjent millionsum. Dette selskapet er ennå ikke registrert i Brønnøysundregisteret. Bak det tilsynelatende mystiske navnet står Tønsberg-selskapet MediaTjenester.

Taus kjøper
MediaForce kommenterer selv at selskapet er nytt og at det ikke ønsker å utdype kjøpet av tjenesten utover det at de kan bekrefte at tjenesten er kjøpt og at avtalen gir WWW Norge AS utbytte på flere millioner.

– WWW Norge vil bruke pengene på å videreutvikle en rekke portalprosjekter de har i skuffen, sier Daniel Riisager Döderlein. I pressemeldingen har han oppgitt seg selv som kontaktperson både for kjøpende og selgende selskap – WWW Norge og MediaForce.- Grunnen til at jeg står oppført som kontaktperson i MediaForce er at jeg sitter i den nylig valgte styret i dette selskapet, sier Döderlein.

– Nå kan vi finansiere vår utvikling helt på egen hånd. Dette gir WWW Norge mer verdi, markedsstyrke og ikke minst beholder vi kontrollen, som et godt alternativ til å hente inn frisk kapital fra det i dag svimlende data, Internett og IT markedet».