Annonse


Dejlig for Nesthood

Nesthood ekspanderer videre i Skandinavia gjennom kjøp av det danske internett konsulent selskapet Nethow Interactive. Det melder Nesthood i en pressemelding.

Kjøper åtte ansatte
Nethow, med en omsetning på ca 7 millioner kroner og 8 ansatte i København, har levert totalløsninger til kunder som Interflora, Finanssektorens Pensionskasse og Hallo.dk. Selskapet er også strategisk partner og majoritetseier i Nethow Betalingssystemer som er en markedsledende utvikler av programvare til håndtering av betaling over Internett.

“Nethow passer godt inn i vår strategi om å etablere en nordisk plattform innen internett konsulent tjenester. I tillegg til at Nethow er en naturlig basis for videre vekst i Danmark, styrker Nethow konsernets produkt- og kompetanseinnhold, noe som kundene vil dra nytte av,” sier Henrik Krefting, styreformann i Nesthood International AS.

Nesthood-konsernet nå 120 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Selskapets hovedeier er Kistefos Venture Capital AS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse