Hopp til navigasjon Hopp til innhold

UUNet mener konkurrenten bløffer

Da EUnet Norge i går gikk over til å bruke navnet KPNQwest hevdet selskapet at de er den eneste leverandøren som tilbyr en omfattende kvalitetsgaranti på nettforbindelser. Det er ikke UUNet enig i.

MCI

UUNet hevder at de var først i Norge med å garantere 100 prosent tilgjengelighet til Internett. Selskapet har gitt slike garantier helt siden de ble etablert i Norge.

En bløff
– KPNQwest bløffer ved å hevde de er alene om omfattende garantier i Norge. En rekke kommunikasjonsintensive, norske bedrifter nyter allerede godt av vår kvalitetsgaranti. For mange av disse er UUNets Service Level Agreement svært viktig, sier markedsdirektør Jan Ola Rotnes i UUNet Norge.

– Internettforbindelser er ofte hardt belastet. Det gjør en garanti mot trafikkforstyrrelser meget verdifull for kunden, sier han.

Kompensasjon
UUNet er verdens største Internettleverandør (Internet Service Provider) med dekning i mer enn 65 land. Selskapet tilbyr kunder en omfattende kvalitetsgaranti og serviceavtale i tilknytning til aksessbaserte tjenester. Avtalen medfører ingen økte kostnader for kunden, som får tre løfter av UUNet:

  • Hundre prosent tilgjengelighet
  • Maksimal forsinkelse på 85 millisekunder i Europa og 120 over Atlanteren
  • Kundekontakt dersom feil oppstår.

    Dersom noe allikevel klikker betraktes det som et helt spesielt unntak som kunden naturligvis kompenseres for, skriver selskapet i en pressemelding.