MCI

Annonse


UUNet mener konkurrenten bløffer

MCI

UUNet hevder at de var først i Norge med å garantere 100 prosent tilgjengelighet til Internett. Selskapet har gitt slike garantier helt siden de ble etablert i Norge.

En bløff
– KPNQwest bløffer ved å hevde de er alene om omfattende garantier i Norge. En rekke kommunikasjonsintensive, norske bedrifter nyter allerede godt av vår kvalitetsgaranti. For mange av disse er UUNets Service Level Agreement svært viktig, sier markedsdirektør Jan Ola Rotnes i UUNet Norge.

– Internettforbindelser er ofte hardt belastet. Det gjør en garanti mot trafikkforstyrrelser meget verdifull for kunden, sier han.

Annonse


Kompensasjon
UUNet er verdens største Internettleverandør (Internet Service Provider) med dekning i mer enn 65 land. Selskapet tilbyr kunder en omfattende kvalitetsgaranti og serviceavtale i tilknytning til aksessbaserte tjenester. Avtalen medfører ingen økte kostnader for kunden, som får tre løfter av UUNet:

 • Hundre prosent tilgjengelighet
 • Maksimal forsinkelse på 85 millisekunder i Europa og 120 over Atlanteren
 • Kundekontakt dersom feil oppstår.

  Dersom noe allikevel klikker betraktes det som et helt spesielt unntak som kunden naturligvis kompenseres for, skriver selskapet i en pressemelding.

  Annonse


  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse