Annonse


Motorola og Nokia på topp

Motorola bekrefter overfor Telecom Revy at selskapet totalt solgte 394.000 telefoner i løpet av året, og at markedsandelen ifølge de offisielle tallene var på 29,8 prosent. Nokia ligger trolig et lite hakk bak, med en markedsandel på 28,8 prosent.

136.000 i desember
I desember ble det solgt 136.000 telefoner ifølge de foreløpige tallene. Mye tyder på at Nokia var den overlegne vinneren i julemåneden.

Motorola har stort sett vært markedsleder i hele år, med andeler på mer enn 30 prosent, mens Nokia har svirret rundt 25 prosent.

Finregner
Men et rekordsalg i årets siste måned gjorde altså at Nokia er helt oppe i ryggen på Motorola. Og det er mulig at de to selskapene kommer helt likt ut når de endelige tallene, inkludert gråmarkedet, blir klart i løpet av noen uker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse