Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tele2 portal til Norge

Enda en stor svensk Internett portal brer seg i Europa og i Norge. Kort tid etter lansering i Sverige kan NetCom AB og MTGs everyday.com vise til halvannen million brukere i desember.

Annonser på nett

Man skulle tro at med kun fire millioner mennesker i Norge, hvorav bare halvparten surfer, allerede har nok av portaler. Det er svenske investorer tydeligvis uenige i.

Web-rakett
Selskapet inntok nylig tredjeplass på web-rankingen etter Passagen og MSN/Hotmail, da selskapet kunne vise til 1,45 milliarder unike brukere i desember.

-Tallene er ytterst gledelige, og kommer fra er tidspunkt da Everyday.com ennå ikke fullt ut har blitt Tele2s startside, sier Lars-Johan Jarnheimer, VD og konsernsjef i NetCom AB. i en pressemelding.

Synergi
Everyday.com er eiet av det svenske medieselskapet Modern Times Group MTG AB och teleselskapet NetCom AB. Den mektige finansmannen Jan Stenbeck som sitter på eiersiden i begge selskapene vil tydeligvis skape synergier av MTGs medieinnhold og NetComs omlag en million Internettkunder.

Alle norske Tele2 kunder vil heretter bli buntet opp med Everyday som startside. Etter det ITavisen erfarer vil den offisielle lanseringen av portalen skje i løpet av måneden.

Samtidig med at Everyday.com nå lanseres i Norge, skjer tilsvarende åpning i Frankrike og Holland. Selskapet planlegger fortløpende ytterligere ekspansjon i Europa.