Annonse


Polsk Nera-optimisme

Nera melder at de er markedsleder på bredbåndsradio i Polen

Polens telemessige infrastruktur bygges nå ut i rekordtempo. En stor del av dette skjer på mobilsiden, der svært mye penger investeres i løpet av kort tid.

Samarbeide
– Kontrakten gjelder en rammeavtale inngått i 1998 med Ericsson for mobiloperatøren PTC, forteller Neras salgsdirektør for Europa, Tore Thuen. Dette er en ordre Nera fikk i egenskap av å være Polens desiderte markedsleder på SDH radio.

Annonse


Flere partnere
Ericsson er en viktig partner men samarbeidsprosjekter med bredbåndsspesialisten Lucent Technologies står for 1/3 av aktivitetene, og Neras egne polske aktiviteter står for den siste tredjedelen. En viktig del av denne er samarbeidet med amerikanske Formus om å bygge et landsomfattende bredbånds datanett.

Fra mobil til fast
– Når tempoet innen mobilutbygging reduseres, vil videre utbygging av fastlinje og data komme for fullt. Nera er inne i åtte av ti prosjekter innen dette feltet allerede. Polen vil i all overskuelig fremtid være et både stort og viktig marked for Nera, sier Thore Thuen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse