Årets tastatur-PDA 1999

Nokia 9110

Telecom Revy mener beste tastaturløse lommedatamaskin (PDA) i 1999 er Nokia 9110 Communicator.

Begrunnelse:
Det finnes mange forskjellige PDA-er på det norske markedet. Telecom Revy skiller mellom de med tastatur og de uten. I klassen for PDA-er med tastatur finnes blant annet HP Jornada, Psion-serien, der Ericssons MC218 er en modell og Nokia Communicator 9110.

Annonse

Blant disse er Nokia 9110 en klar vinner. Den viktigste grunnen til at 9110 stikker av med tittelen årets PDA (med tastatur) er at den i tillegg til å gi kalender, e-post- og SMS-funksjon også er en mobiltelefon.

Som mobiltelefon er Communicatoren i største laget. Likevel, ingen av de andre PDA-ene kan ta fra Nokia 9110 tittelen som årets PDA – med tastatur.

ITavisen vil de nærmeste dagene presentere de andre vinnerne. Følg med! Se lenker nedenfor.

Annonse
Annonse