UPC skjerper kundeservice

Mette Ekelund UPC

Mette Ekelund UPC

Etter at UPC gikk kraftig ut i høst med reklamekampanjer for surfing og telefoni har kundesenteret kokt over. Kunder har måttet vente i uendelig telefonkø og stabiliteten i tjenesten har heller ikke vært den beste.

Redningsaksjon
– Jeg innrømmer at vi har vært for dårlig forberedt. Vi tar kritikken til ette etterretning og tar nå noen krafttak for å bedre situasjonen, sier viseadministrerende direktør Gunnar Evensen til ITavisen.

Annonse

Han understreker at UPC investerer også i bedre call-senter teknologi for å bedre responsen.

Telia
Mette Ekelund kommer fra Direkte Respons Senter (DRS) hvor hun er direktørmed faglig ansvar for Callsenteret og it-funksjonen. Ekelund har langerfaring på dette området og har bygget opp kundeservicefunksjonen for TeliaNorge. I tillegg har hun ledet implementeringen av callsenteret for TeliaDanmark og omorganiseringen av Telia Danmarks Customer Care funksjon.

Kunderelasjon og service ble fra årsskiftet etablert som en egen avdeling iUPC. Mette Ekelund vil rapportere direkte til Evensen.

– Jeg ser frem til å starte arbeidet med å lede Kunderelasjon og service iUPC. Kundeservice handler ikke bare om å besvare spørsmål fra kundene. Godkundeservice er å skape merverdi for kundene. Dette vil være minhovedoppgave, sier Mette Ekelund i en pressemelding.

Annonse
Annonse