Telenor kjøper nett-selskap

Telenor har med dette ytterligere styrket sin sterke markedsposisjon i det slovakiske markedet.

I følge en pressemelding fra Telenor supplerer IPN og PubNet selskapet Nextra s.r.o. gjennom å gi en bredere dekning av det slovakiske markedet.

Nextra s.r.o. har i løpet av annet halvår 1999 blitt den ledende Internett-leverandørene i Slovakia både i forbruker- og bedriftsmarkedet. Ifølge IDG er Nextra den viktigste Internett-leverandøren i Slovakia.

Annonse

Nextra s.r.o. har drevet virksomhet på det slovakiske markedet siden begynnelsen av januar 1999. Selskapet har mer enn 50 ansatte og 31 tilknytningspunkter spredt over hele Slovakia.

Gjennom sine ulike datterselskaper tilbyr Telenor Nextel Internett aksess, kommunikasjon, nettlagring og andre nettbaserte tjenester til bedrifter i Tyskland, Sverige, Sveits, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Østerrike og Italia.

PubNet representerer en sammenslutning av flere Internett-leverandører i den slovakiske republikken. Nettverket består av følgende hovedselskap: Napri, Vadium, Coniuctim, Computer Club, Sinet, EHS, og Cora. Det var IPN a.s., med hovedsete i Bratislava, som stiftet PubNet-nettverket.

Annonse
Annonse