Mobilen snakker med PC-en

Ericsson R320 (WAP)

Ericsson R320 (WAP)

WAP-telefonen (Wireless Application Protocol) har en kalender som kan synkroniseres med kalenderen på PC-en via standarden IrMC 1.1, noe som er helt nytt for GSM-telefoner.

Det betyr blant annet at du med en mobiltelefon av typen R320, som er ventet å komme på markedet i mars, kan samstemme kontakt- og oppgavelisten i mobiltelefonen med din egen PC, heter det i en pressemelding fra Ericsson.

Annonse

Med IrMC-standarden, som for øvrig er en åpen standard, ser det ut til at du slipper å bruke tid på å taste inn opplysningene i alle de elektroniske hjelpemidlene du har. Legger du opplysningene inn i mobiltelefonen skal det være enkelt å synkronisere med den bærbare PC-en din, PDA-en (Personal Digital Assistant) eller hjemme-PC-en din for den saks skyld.

Ifølge pressemeldingen blir det dermed enklere å få tilgang til aller siste informasjon. Tanken er at synkronisering mellom mobiltelefonen og PC skal bli mulig på alle Ericssons kommende telefoner.

Annonse
Annonse