Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny sjef i WM-data

Konsulentene i WM-data får ny leder. Arild Lund (45) skal lede konsulentdelen en virksomhet som i dag teller over 100 medarbeidere.

Lund, Arild
Arild Lund kommer fra stillingen som salgsdirektør i Elektroskandia (tidligere ABB Asea Skandia), der han i tre år har ledet salget til det profesjonelle elektromarkedet. Før dette hadde han ulike ledende stillinger i fjorten år hos IBM.

WM-datas konsulentdel spenner fra eBusiness og WEB til systemutvikling, bransjeløsninger og prosjektledelse. Foruten dette har WM-data en større enhet for administrative løsninger og en stor virksomhet for Infrastruktur i Norge.

– Ikke synlige nok
– Vi må bli mer synlige i markedet og min oppgave blir derfor å videreutvikle selskapets konsulentvirksomhet fra den solide plattform man har i dag til å bli kundens naturlige første valg, sier Arild Lund i en pressmelding fra WM-data.