År 2000-navn dumpes

Annonser på nett

Annonser på nettInteressen for Y2K-problemer har dabbet kraftig av etter at dommedagsprofetene bommet stygt. Ikke overraskende faller også prisen for hva folk vil betale for et millennium navn.

Bløff
Da det viste seg at de høyeste budet på 80 millioner kroner for year2000.com, har eieren valgt å legge det ut for salg på ny.

Auksjonstjenesten eBay er mye brukt for domenesalg. Etter nyttårsaften kan man undre seg over verdien av Y2K-relaterte navn.

Annonse

Da ITavisen gjorde et søk på eBay under kategorien ”Y2K-domain,” var ikke Y2K-navn særlig etterspurt. Av 18 ulike varianter som var lagt ut for salg, var det kun to som mottok bud.

Et lite bud
Eieren av ”YEAR2000-Y2K.COM” har mottatt et bud pålydende 500 kroner.

Y2.NET, har tydeligvis noe større potensiale, og har for tiden mottatt åtte bud. Det høyeste på noe over 2000 kroner. Selv om det er to dager igjen til auksjonen stenger, er det vel tvilsomt om navnet kan nå opp i millionklassen.

Naiv optimist?
En kar fra Virginia/USA er optimist, og kanskje noe naiv, når han krever åtte millioner kroner for følgende navn: “The2ooo.com”, “The2ooo.net”, og “The2ooo.org”.

Ikke nok med at navnet er gått ut på stemplingsdato, det dreier seg ikke en gang om tallet 2000. Etter tallet 2, må surferen taste bokstavene ”o” tre ganger!

Så langt har ingen lagt inn bud, men hvis du synes åtte millioner er rimelig har du fortsatt fem dager igjen til auksjonen stenger (klikk lenken under.) ebay.com

Annonse
Annonse