Nett-suksess i Bergen

– Mange flere enn vi hadde våget å håpe på. Da First Tuesday startet opp i Oslo i fjor høst, møtte bare et 30-talls personer, sa de fornøyde partyfikserne Trond Drager, Are Stegane og Pål Frønsdal til ITavisen da kvelden nærmet seg slutten.

Det var ikke bare oppslutningen, men også hvem som var tilstede, som gledet arrangørene:

– Vi har klart å få med oss både gründere, investorer og bransjefolk, kort sagt alle de målgruppene vi håpet på å nå, sa de.

Annonse

Nett-losje
First Tuesday har det siste året blitt et etablert begrep for den yngre, kreative delen av IT-bransjen, særlig for dem som jobber med Internett.

Fenomenet startet i London, og har etter hvert spredt seg til 22 europeiske byer. Formålet er å knytte uformelle nettverk, skaffe risikovillig kapital til gode forretningsideer, og selvsagt: en møteplass for utveksling av ideer og erfaringer.

Sponsorer i kø
Erfaringene så langt, er at velkjente konsulentselskaper, investorer, og banker står i kø for å sponse arrangementene, ifølge arrangørene.

Sponsor for gårsdagens treff var programvareselskapet SuSoft AS. Nå håper arrangørene at oppslutningen om det første arrangementet får andre sponsorer til å melde sin interesse, slik at First Tuesday kan bli et fast tilbud også i Bergen.

Annonse
Annonse