Folkelig Panasonic-mobil

Panasonic GD30

Panasonic GD30Egentlig er GD30 veldig lik alle nyere Panasonic-mobiler. Som vanlig er den utstyrt med en musetast, som gjør det enkelt å navigere i menyene.

Nyttige funksjoner
Og det er bra, fordi GD30 har flere nyttige funksjoner. Blant annet har Panasonic utstyrt denne folkemodellen med klokke og alarm.

For tekstmeldingsglade har denne telefonen en gunstig funksjon: I telefonen ligger det lagret ti standardsvar som gjør at du kjapt og greit kan respondere på innkommende meldinger.

Annonse

Språkvalg
Du kan også velge hvilket språk du vil sende standardmeldingene. Dette kan du gjøre uten å endre språket i de andre menyene. Kjekt om du har fått greske venner i løpet av ferien og vil overbevise dem om din språkmektighet.

Vær obs på at du da kan støte på problemer dersom kompisen fra Hellas svarer deg på gresk…

Med GD30 kan du velge mellom 20 ulike ringetoner. I tillegg har telefonen mulighet for å lagre 50 nummer.

Arbeidshest
GD30 virker på en måte som en arbeidshest – med de aller fleste funksjoner en mobiltelefon-bruker har behov for.

Det første du legger merke til når du tar i bruk telefonen er forhåndsdefinerte animasjoner som vises på skjermen. Denne funksjonen kan du slå av hvis du ønsker.

Terje Lippert i Panasonic Norge sier til ITavisen at selskapet satser på at GD30 skal være billigtelefonen som tar over for G520-telefonen. G520 er i ITavisens mobiltest plassert erfaren-klassen – på grunn av de mange funksjonene.

Pris
Prisen på GD30 ligger på om lag 1.700 kroner – uten subsidier. Den veier 135 gram og har et mål på 123 ccm.

Telefonen kom på markedet rett før nyttår. ITavisen kommer tilbake til en grundigere test av telefonen senere.

Annonse
Annonse