Bjørn Formo til salgs

Formo, Bjørn 1

Formo, Bjørn 1Tidligere i år drev Formo en gedigen salgsprosess av Telia AS. Etter at Enitel kjøpte selskapet, vil kreftene hans nå bli brukt mer på å selge seg selv.

Styre sammenslåing
– Jeg jobber i styringsgruppen som skal gjennomføre sammenslåingen av de to bedriftene. Det er et omfattende arbeide, hvor det skal lages strategi, forretningsplan og ny organisasjon. Styret i Enitel skal ansette administrerende direktør for den sammenslåtte virksomheten, sier Formo.

Etter det ITavisen erfarer kan mye av dette arbeidet være avsluttet i løpet av januar.

Annonse

Du har tidligere sagt at du ville være åpen for jobbtilbud fra kjøperen av Telia Norge, gjelder dette fortsatt?

– Jeg tror Enitel og den nye lederen får en spennende framtid. Mitt forhold til virksomheten vil jeg først og fremst drøfte med styret i Enitel, sier Formo.

Telia dropper Norge?
Hva gjør du når prosessen er ferdig, frykter du køen på Arbeidskontoret?

– Nei jeg har jo solid erfaring fra to bransjer (forsikring/finans og telekom, red. anmerkn.) og har fått henvendelser fra flere interessenter i den senere tiden, sier Formo.

Kanskje fra Telia AB som må prøve seg på nytt i Norge – Telia II?

– Neiii, nå skal de vel sette seg ned for å lage nye strategier for utenlandssatsing. Norge er et lite land, og det er vel ikke sikkert at de vil bruke ressursene her til lands, sier han til ITavisen.

Formo opplyser til ITavisen at neste arbeidsgiver etter all sannsynlighet vil forbli innen telekom – men han er alltid åpen for tilbud…

Annonse
Annonse