Y2K-kostnader kuttes drastisk

2000

2000

Forskningsorganisasjon regner nå med at de globale kostnadene vil ende på 172,7 milliarder, noe som er en nedgang på hele 16,5 milliarder.

– Med rapportene som har kommet inn fra våre analytikere i alle de forskjellige tidssonene har vi nå nok informasjon for å bedre våre tall, sa John Gantz, som leder IDCs Project Magellan – et forskningsprosjekt som har studert forberedelsene for Y2K.

Annonse

Tar tid
IDC regner med at man ikke vil se den virkelige effekten av Y2K før de kommende ukene og månedene når selskapet reparerer programvaren som har blitt påvirket av datoproblemet.

– På en måte er det de største applikasjonene som var lettest å finne og lettest å fikse. Det er applikasjonene dypt inne i systemene til de mindre selskapene som vil trenge arbeid, sa Gantz, ifølge Cnet News.

Annonse
Annonse