Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Foreløpig OK hos Telenor

Telenor har klokken 17 i kveld gjort opp første status. Konsersjef Peter Pay (bildet) konstaterer at alt er vel – foreløpig.

Pay, Peter ny
– Alt er vel, foreløpig er jeg beroliget, sier konsernsjef Peter Pay. Klokken 1700 meldte alle forretningsområdene «Alt OK» til beredskapsledelsen i Oslo, melder Telenor.

Hver annen time kommer det statusmeldinger inn fra alle Telenors forretningsområder. Peter Pay er til stede i beredskapslokalene for Program År-2000 i Oslo.

Avventer
– Alt ser bra ut, men jeg synes ikke vi skal ta noe på forskudd, sier han til år 2000 redaksjonen i Telenor.

Pay bemerker at dette også er en vanlig driftsdag. Noen mindre feil som ikke har noe med år 2000-overgangen å gjøre er rettet opp i den ordinær driften.

Konsernsjef Peter Pay er til stede i beredskapslokalene for Program År-2000 i Universitetsgaten 2 i Oslo frem til ca. klokken 20.00 på nyttårsaften. Han går for øvrig av som konsernsjef klokken 00.00 i natt!

Fra klokken 20.00 stiller visekonsernsjef Ole Petter Håkonsen opp og er i Universitetsgaten 2 nyttårsnatten. Fra klokken 09.00 første nyttårsdag er visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas på plass.

Følg Telenors håndtering av år 2000 på www.telenor.no/aar2000/.

Stikkord: Mobil