Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Skikkelig religiøs WAP

Den norske internettjenesten GospelSearch er først i verden med å lanseres en WAP-tjeneste for troende og tvilende.

GospelWAP hevder å være den første tjenesten i sitt slag i verden. Bak tjenesten står GospelSearch, som igjen er drevet av Troll Data as. Tjenestene er gratis.

Wap-adressen er: http://wap.gospelsearch.no/

– Først i verden
– Vi er først i verden med denne tjenesten i vår nisje. Vi håper vi kan være med å sette en trend og markere hvor og på hvilken måte dette nye mediet kan ha en funksjon der. Forhåpentligvis vil andre da komme etter oss og etablere flere gode tjenester, sier webredaktør Anders Torvill Bjorvand i en pressemelding.

Innhold
Der kan man foreløpig få et utvalgt bibelvers eller ukens preken iht søndagens prekentekst. Sistnevnte oppdateres i samarbeid med prestene i Røyken prestegjeld i Den norske kirke og legges ut hver eneste uke torsdag eller fredag før den relevante søndagen.

– Vi bare MÅ være på WAP selv om vi ikke helt vet hvorfor og på hvilken måte. Det er uheldig, men til en viss grad vil det alltid være slik med ny teknologi. Når andre etablerer tjenester vil bruken og hensikten med mediet bli tydeliggjort og over tid vil tjenestene bli en del av vår naturlige hverdag, sier Bjorvand.

Les mer om tjenesten på www.gospelsearch.no/wap/

Stikkord: Mobil