Hopp til navigasjon Hopp til innhold

A-pressen inn i JobMatch

20 prosent av aksjene i JobMatch Norge overtas av A-pressen, som tror på store vekstmuligheter innen Internett.

Det er A-pressens datterselskap Elektronisk Medier som står bak kjøpet.

– A-pressen ser på dette som en riktig investering i et markedet som vil ha et betydelig vekstpotensiale. A-pressen vil innta en meget viktig posisjon i dette markedet i forhold til kombinasjonen print/elektroniske medier, uttaler konserndirektør Bjørn Larsen iA-pressen ASA.

JobMatch Norge tar mål av seg til å bli en ledende aktør i det norske jobbmarkedet på Internet, og har vært i drift i to uker.

– Stillingsmarkedet er i kraftig endring og spesielt vil de mulighetene som Internet gir være med på å prege utviklingen. For A-pressen som medieaktør er det viktig å være medspiller i disseprosessene, sier Larsen.