Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sense hentet 200 millioner

Sense Communications har hentet inn 200 millioner kroner i en rettet emisjon gjennom Pareto Fonds. Dette kan prise selskapet til 600 millioner kroner.

Foto: Jørgen berner Ross

”Interessen for kjøp av aksjer i Sense har vært meget stor og det har blitt betydelig overtegning av aksjer”, skriver Sense i en pressemelding.

Ut i Norden
Emisjonsbeløpet ble utvidet fra 150 millioner til 200millioner kroner, Sense opplyser at dette ble gjort på grunn av den store interessen for aksjene, samt at selskapet ønsker å fremskynde selskapets lansering i Norden.

– Vi er godt fornøyd med den store interessen for emisjonen som bekrefter at markedet har stor tro på vårt forretningskonsept, sier adm. direktør Nadir Nalbant.

Utfordrer duopolet
– Kapitalforhøyelsen sikrer selskapet finansiell styrke til å gjennomføre den planlagte strategi for lansering i Norden. I løpet av neste halvår vil Sense etablere seg som den tredje mobiloperatøren i Norge, og vil dermed utfordre duopolet i mobilmarkedet.

Sense har ambisjoner om å bli Nordens første CSP (Communications Service Provider). De vil tilby kundene løsninger i integrasjonen mellom Internett og mobil.

Stikkord: Mobil