Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny topp i Alcatel STK

Lasse Boger (53) overtar som konsernsjef i Alcatel STK etter Bjarne Aamodt som har ledet selskapet i 12 år. Boger overtar etter Aamodt 1. januar 2000.

Boger har vært ansatt i Alcatel-systemet i drøyt 28 år og har siden 1992 vært adm. direktør i Alcatel Distribusjon og medlem av Alcatel STKs konsernledelse.

Det siste året har han også hatt ansvaret for å bygge opp forretningsområdet tele-/datacom for bedriftsmarkedet i Norden.

Modernisere
– Som ny konsernsjef ønsker jeg å medvirke til at Alcatel hele tiden setter kunden i fokus. Det vil jeg gjøre ved å være kundens mann internt og Alcatels mann hos kunden. Samtidig ønsker jeg at Alcatel i Norge både i ord og handling mer og mer blir oppfattet i markedet som en moderne og avansert IT-bedrift, sier Lasse Boger.

Boger har tidligere vært adm. direktør i flere av Alcatel STKs datterselskaper, samt hatt andre ledende stillinger i Alcatel konsernet i inn- og utland. Han har også jobbet i drøyt to år i ITT i Tyskland, hvor han hadde ansvaret for markedsføringen av ITTs lydprodukter på konsumentsiden.

Lasse Boger har sin utdannelse fra BI og INSEAD.

Resultater
I Alcatel Distribusjon har Lasse Boger bidratt til å bygge opp virksomheten fra en omsetning på 500 millioner kroner til en omsetning på 1,3 milliarder kroner.

Alcatel Distribusjon er i dag et selskap som leverer løsninger innen tele- og datakommunikasjon til bedriftsmarkedet, samt produkter og tjenester til elektro- og kabelmarkedet.

Stikkord: Mobil