Fusjonsprat uten resultat?

Fjærvoll/Rosengren

Fjærvoll/RosengrenI skrivende stund er møtet ennå ikke ferdig. En pressekonferanse er imidlertid ”tinglyst” i ettermiddag.

I følge NRK skal kun den norske samferdselsministeren, Dag Jostein Fjærvoll, møte pressen. Den svenske næringsministeren, Rosengren, reiser direkte tilbake til Sverige med privatflyet til den svenske regjeringen.

Etter det ITavisen erfarer er det grunn til å tro at det foreløpig ikke er noe gjennombrudd i forhandlingene. Det tydet blant annet det faktum at den svenske ministeren ikke vil møte pressen. Hadde dagens ministermøte først fram – hadde nok Rosengren ønsket å framstå som konfliktløseren sammen med Fjærvoll.

Annonse

ITavisen kommer tilbake med ytterligere oppfølging fra Fjærvolls varslede pressekonferanse.

Annonse
Annonse