Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fransk vri for StepStone

StepStone har overtatt det franske rekrutteringsselskapet Reservoir Jobs i Frankrike. Oppkjøpet etablerer StepStone i selskapets seks land.

StepStone har overtatt Reservoir Jobs fra de franske eierne Antonio Boaventura og Julien Dienon. De to partene har blitt enige om at kjøpesummen ikke offentliggjøres, skriver StepStone i en pressemelding.

Selskapet Reservoir Jobs, som nå blir www.stepstone.fr, er et av Frankrikes større rekrutteringstjenester på Internett. De har ca 40.000 brukere i gjennomsnitt på tjenestene hver måned.

Ambisjoner
Den franske delen av StepStone har fra starten av 3 ansatte. Men de har ambisjoner om at de skal vokse raskt videre.

”Målsetningen er å bli nummer en eller to i det franske markedet i løpet av kort tid” heter det i pressemeldingen.

100 mill. dollar
Det norske selskapet StepStone arbeider etter en klar strategi om rask vekst i det europeiske markedet for rekrutteringstjenester på Internett. Det skal brukes 100 millioner dollar, eller over 800 millioner kroner, på utvikling og vekst i løpet av de kommende 16 månedene.

Et delmål er å være til stede i alle store europeiske markeder i løpet av 12 måneder.

– StepStone vurderer Storbrittania, Tyskland og Frankrike som de tre store europeiske markedene for vekst i vår bransje. Vår etablering av StepStone i Frankrike er derfor et viktig skritt i vår langsiktige vekststrategi. Det innebærer en ytterligere styrking av StepStones posisjon som det virkelig ledende selskapet i denne bransjen, sier Giles Clarke, CEO i StepStone.