Annonse


Fransk vri for StepStone

StepStone har overtatt Reservoir Jobs fra de franske eierne Antonio Boaventura og Julien Dienon. De to partene har blitt enige om at kjøpesummen ikke offentliggjøres, skriver StepStone i en pressemelding.

Selskapet Reservoir Jobs, som nå blir www.stepstone.fr, er et av Frankrikes større rekrutteringstjenester på Internett. De har ca 40.000 brukere i gjennomsnitt på tjenestene hver måned.

Ambisjoner
Den franske delen av StepStone har fra starten av 3 ansatte. Men de har ambisjoner om at de skal vokse raskt videre.

”Målsetningen er å bli nummer en eller to i det franske markedet i løpet av kort tid” heter det i pressemeldingen.

Annonse


100 mill. dollar
Det norske selskapet StepStone arbeider etter en klar strategi om rask vekst i det europeiske markedet for rekrutteringstjenester på Internett. Det skal brukes 100 millioner dollar, eller over 800 millioner kroner, på utvikling og vekst i løpet av de kommende 16 månedene.

Et delmål er å være til stede i alle store europeiske markeder i løpet av 12 måneder.

– StepStone vurderer Storbrittania, Tyskland og Frankrike som de tre store europeiske markedene for vekst i vår bransje. Vår etablering av StepStone i Frankrike er derfor et viktig skritt i vår langsiktige vekststrategi. Det innebærer en ytterligere styrking av StepStones posisjon som det virkelig ledende selskapet i denne bransjen, sier Giles Clarke, CEO i StepStone.

Annonse