Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Active ISP til i Sverige

I dag, onsdag, lanserer internettleverandøren Active ISP ved adm. direktør Rolf Larsen (bildet) seg i Sverige. Fra før er selskapet representert i Norge, Danmark, England, Tyskland, Frankrike og USA.

Larsen, Rolf

Selskapet hevder de vil utkonkurrere gigantene i nabolandet med lav pris og høy funksjonalitet. Slik de hevder å ha gjort det med Telenor Nextel.

– Telenor Nextel er arrogant i sin kundefokus. Både prisene og kvaliteten på kundeservice viser at Nextel ikke tar markedet alvorlig, sier adm. direktør Rolf Larsen i Active ISP i en pressemelding.

Pris og levering
Selskapet har ambisjoner om å posisjonere seg over hele verden som prisleder med det de kaller ”suveren leveringstid”.

– Kunden får opprettet tjenesten nærmest umiddelbart fordi alt skjer automatisk. Det eneste som tar tid er domeneregistrering som er avhengig av ekstern navnemyndighet.

Finland neste
Selskapet sier de opplever en formidabel vekst i markedet for web- og ASP-løsninger.

– Vi har et helautomatisert system for produksjon av våre tjenester. Det er enkelt for oss å tilpasse våre tjenester til internasjonale markeder, og stordriftsfordelene er enorme, sier salgssjef Tore Strand.

Og ekspansjonen går med internettfart.

– Vi skal lansere tjenestene våre i ett land hver måned det neste året, og i løpet av desember lanserer vi våre tjenester i Finland, sier administrerende direktør Rolf Larsen.