Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sybase inn i WAP Forum

Sybase, som hevder å være markedsleder innen det de kalle mobile databaser, vil nå også jobbe med mobil tilgang til Internett. Nå er selskapet blitt med i WAP Forum.

Sybase bekjentgjør ubeskjedent i en pressemelding sine ambisjoner for satsingen på WAP (Wireless Application Protocol).

”Som leverandør av verdens mest brukte mobile database og synkroniseringsteknologi, SQL Anywhere Studio, vil Sybase bidra i WAP Forum med spisskompetanse og markedsekspertise på å bringe sentralt lagret informasjon ut til mobile brukere. Sybase vil, sammen med andre medlemmer av WAP Forum, definere standardene for trådløse e-Business-applikasjoner,” heter det i pressemeldingen.

– Norden leder an
– Å være medlem av WAP Forum er svært viktig for oss her i Norden. Og nettopp Norden leder an i utviklingen av WAP-løsninger, og at Sybase er med å sette standardene er viktig for oss og våre kunder, sier Øivind Hunsrød, adm. direktør i Sybase Norge.