Hopp til navigasjon Hopp til innhold

WAP’ere velger nyheter

Telenor Mobils abonnenter liker best nyhetstjenester på WAP, mens markedsplass og reisetjenester havner på bunn av hitlisten. Bruken av alle tjenester øker hver dag.

Selv om skjermformatet for mobilen ikke er ideelt for å presentere nyheter, er det allikevel det mest populære. Om dette skyldes mangel på andre tjenester vil tiden vise.

550 WAP’ere
– I uke 46 og 47 var det 4.872 nedlastinger av nyheter fra Telenor Mobils WAP-portal, sa WAP-ansvarlig i Telenor Mobil, Oddleif Westby.

Underholdningstjenesten ble brukt 1.340 ganger, mens katalogtjenesten kun ble lastet ned ved 1.237 tilfeller.

Markedsplass og reise måtte begge nøye seg med færre enn tusen nedlastninger. Færre enn 600 ganger ble det valgt en annen URL enn de som var standard på portalen. Omtrent 550 unike brukere var logget på Telenors portal.

Nye tjenester
Westby tror spesielt stedsavhengige nyttetjenester vil bli populært. Han gleder seg videre over den kontinuerlige utviklingen av tjenester som f.eks. betalingsløsninger.

Westby understreker at bruken øker daglig og at etter hvert som flere terminaler produseres og selges vil Telenors WAP-portal bli en trafikkmaskin.