Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Reply skal krige med Mobil

Fredag 3. desember vil du finne et nytt norsk trendmagasin om mobil og Internett i bladhyllene. Norske Reply skal ta opp kampen mot svenske Mobil.

Reply (forside)

Reply retter seg spesielt mot aldersgruppen 18- 35 år, men bladet skal være et nyttig verktøy for alle som er interessert i mobiltelefoni og Internett, skriver IT-forlaget i en pressemelding.

Råd og tips
– Mer enn seks av ti nordmenn har nå mobiltelefon. Nå lanseres WAP-telefoner som gjør at du også får tilgang til Internett via mobilen. Reply skal følge denne utviklingen og gi leserne nyttige råd og tips, sier ansvarlig redaktør Arne Joramo i Reply.

IT-forlaget gir fra før ut nettavisen ITavisen og Telecom Revy – bransjebladet for tele og IT-bransjen.

Innhold
Reply presenterer også Nordens største mobiltest, en oppdatert lomme-PC-oversikt (PDA), utviklingen av mobile Internett-telefoner (WAP), samt tester av MP3-spillere. I tillegg blir det spennende reportasjer og artikler om bruken av SMS-meldinger.

I det første nummeret av bladet vil leserne også finne tester av Nokias og Ericssons WAP-telefoner, samt nye mobiltelefoner som kommer på markedet.

Det blir også en reportasje om en (pågående) motorsykkeltur fra Norge til Thailand og de kommunikasjonsutfordringene det innebærer, samt en presentasjon av det norske bandet Minus som har lansert sin nye plate på verdens største MP3-site.

Reply kommer med seks utgaver neste år og får en løssalgspris på 49 kroner. Første nummer trykkes i ett opplag på 40.000 eksemplarer.

Stikkord: Mobil