Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Glimrende bruktbilsøk på WAP

BilNett lanserte i dag, onsdag, sin WAP-tjeneste for kjøp av brukte biler. ITavisen prøvde tjenesten med en viss skepsis, men ble svært positivt overrasket.

BilNett WAP
Selskapets bruktbildatabase omfatter etter eget sigende over 3.000 biler, så det skulle være mulig å finne noe for enhver smak. Og endelig er det mulig å sitte på bussen og finne drømmebilen. For denne tjenesten var både rask og enkel i bruk.

BilNett WAPEt raskt søk på BMW fra 150.000 og oppover ga meg over 50 treff. Så der røyk julegavene til slekta.

Slik skal det gjøres
Dette er foreløpig en av de aller beste WAP-tjenestene vi har sett på nettet. Det er absolutt ingenting å utsette på tjenesten, som både var rask og oversiktelig.

BilNett WAPDu blar deg veldig enkelt gjennom menyer hvor du kan velge merke, pris, kilometerstand, årsmodell og landsdel (fylke). Altså ingen tasting for oss med tykke fingre og overmoden alder. Alt skjer med valg i menyer.

Det eneste vi har å utsette er at BilNett i pressemeldingen ikke oppgir hvor tjenesten finnes. Uten å skryte fant vi den likevel på wap.bilnett.no.

BilNett WAPPS. Stavekontrollen forslå å erstatte «bruktbilsøk» med «bruktbilspøk». I dette tilfellet ble forslaget blankt avvist!

Stikkord: Mobil