Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ulovlig Telenor-reklame?

Du som har abonnement hos Telenor Mobil er med på å betale om lag én million kroner på at selskapet sender ut meldinger til mobilsvartjenesten din. Forbrukerombudet vil undersøke om det er lovlig.

Tollerud
Den siste tiden har Telenor Mobil sendt ut meldinger til abonnentenes mobilsvar om nye og forbedrete tjenester. Men de enkelte abonnenter må selv betale for å hente ned meldingene. I følge P4 utgjør dette om lag én million kroner.

Ulovlig reklame?
Forbrukerombudets informasjonssjef, Per Øyvind Nilsen, er kritisk til Telenors egenreklame via mobilsvar.

– All reklame klart skal framstå som reklame. Og reklamemeldinger på mobil der brukeren ikke har samtykket er i strid med god markedsføringskikk. Vi ønsker å få klarhet om Telenors kontraktforhold er slikt at abonnentene har samtykket i dette på forhånd, sier informasjonssjefen til P4.

Annonse
Stikkord: Mobil