Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rimeligere SMS for ikke-brukeren

Fra februar blir det billigere å bruke Telenor Mobils SMS-tjeneste – så sant du er blant dem som vanligvis ikke bruker SMS. De vanlige Ring Kontant-kundene må fortsatt betale kr 1,50 pr melding.

Tollerud

I forbindelse med prisreduksjonen på andre tjenester, setter Telenor Mobil prisen for å sende tekstmeldinger (SMS) ned 1. februar, fra kr 1,50 til kr 1,00 for alle kunder med fast abonnement.

Det blir også billigere for alle Telenor Mobils kunder å sende tekstmeldinger fra Telenors internettsider når prisen settes ned fra kr 1,50 til kr 1,00 allerede fra 1. desember i år, og ytterligere reduseres til kr 0,75 fra 1. februar neste år.

Zalto.com
Det er imidlertid et faktum at de store brukergruppene av SMS-tjenesten finnes blant Telenors Ring Kontant-kunder, og disse vil fremdeles måtte betale kr. 1,50 når de sender sine meldinger fra mobiltelefonene.

Riktignok reduseres prisen til kr 1,20 i sammenheng med selskapets Zalto.com-tjeneste, som også først og fremst er ment for unge brukere.

Men også denne prisen er høyere enn tilbudet til ikke-brukerne av SMS, til tross for at det altså er Ring Kontant-segmentet som er ansvarlig for at SMS-trafikken har gått til himmels det siste året.

Stikkord: Mobil