Fastweb

Annonse


Gratis websider til alle elever

Fastweb

Samarbeidet mellom Nasjonalt Læremiddelsenter (NLS) og Fastweb ble bekjentgjort i dag sammen med en rekke andre samarbeidspakker mellom norsk næringsliv og det norske skoleverket.

Nasjonal dugnad
Alle har til hensikt å sørge for en nasjonal dugnad som kan legge forholdene til rette for å øke kompetansenivået innen IT blant lærere så vel som elever. Andre som bidrar med gavedryss over skolen er Microsoft, Alternativ Data, Network Associates m.fl.

Fellessatsingen mellom NLS og Fastweb tar sikte på å sette fokus på Internetts muligheter som kommunikasjonsmiddel i skolen.

Annonse


Profesjonell pakke
Gjennom et samarbeid mellom NLS og norske Fastweb vil skoleverket få gratis tilgang til en omfattende internettpakke som alle landets skolelever som er koblet opp til nettet på skolen vil kunne benytte seg av.

Elevene vil få gratis tilgang til nettet, det vil si at skolen ikke må betale annet enn lokale tellerskritt. Bindingstid vil det heller ikke være snakk om.

Andre gratistjenester er gratis personlige hjemmesider, kostnadsfri drifting på landets raskeste webhotell, vederlagsfri e-post, individuell tilgang til verdens ledende Internett-teknologi samt profesjonell design.

Annonse