Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se fotball live på nett

Chello er den første bredbåndstjenesten for Internett med live websendinger av fra National Football League (NFL).

NFL

NFL-sendingene ble nylig testet blant Chellos abonnenter i Nederland.

Ny teknologi
Nettsendingene benytter seg av den nye teknologien ClearBand, som laster, koder og sender bilder på hele PC-skjermen med TV-kvalitet fra enhver videokilde i realtid, heter det i en pressemelding fra Chello

Chello gir brukerne mulighet til å se en live NFL-kamp i uken, i tillegg til arkiverte kamper på etterspørsel.

Interaktiv informasjon
Samtidig med live websendinger, gir Chello og NFL brukerne interaktiv informasjon der fans kan sjekke fakta om amerikansk fotball, spillerprofiler og lag til enhver tid, skriver Chello i pressemeldingen.

Chello-portalen gjør NFL-kampene tilgjengelige på en «video on demand»-basis som gjør det mulig for abonnenter å se kamper når de selv ønsker. Kamper tilbys gratis i høstsesongen til NFL, og både Chello og NFL vil i denne tiden gjøre undersøkelser som evaluerer brukernes reaksjoner og erfaringer med å se hele NFL kamper på skjermen.

Info om kamper
I tillegg leverer Chello annen NFL-informasjon. Disse inkluderer NFL Review, et ukentlig 30 minutters program som sender høydepunkter fra hver kamp, samt informasjon om kommende kamper.