Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norges beste på nett

I en stor nordisk internettkåring ble Norske Skogs nettsider kåret til Norges beste. Det norske selskapet hadde imidlertid en rekke svensker foran seg på listen.

Norske Skog

Det er Dagens Industri og H&H i Sverige som står bak kåringen, der vurderingskriteriet var at selskapet er børsnotert og med en børsverdi på over 1,3 milliarder kroner.

Uventet vinner
Av de norske som var med i kåringen blir Norske Skog (www.norskeskog.no) tett fulgt av Schibsted (www.schibsted.no) på en 33. plass, mens det tredje beste fra Norge ble Aker RGI (www.aker-rgi.com) på en 48. plass.

– Dagens Industri er en stor avis, og det gjør det spesielt artig at vi får en sånn utmerkelse med tanke på at Norske Skog ikke alltid blir regnet som den sprekeste i klassen, sier informasjonskonsulent Stina Johansen i Norske Skog.

Dominerende svensker
Hele 462 hjemmesider var med i den nordiske konkurransen der Norske Skog kom på en 32. plass totalt. Svenske selskaper tok de 27 første plassene før danske Nova Nordisk fra Danmark brøt den dominerende rekken med en 28. plass.

På topp totalt var det svenske telekonsernet Ericsson, mens den finske erkerivalen Nokia måtte nøye seg med en 54. plass.