Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny teleaktør i Mjøsregionen

Nå får Mjøsregionen en ny teleaktør. ElTele, som tidligere har utfordret Telenor rundt om i landet, inntar nå nye områder. Trøndelag skal stå for tur etter at Hedmark og Oppland er erobret.

– Vi vil ta markedsandeler fra Telenor og andre etablerte aktører i Hedmark og Oppland, sier Svenn Otto Hjorth i ElTele Øst, som leder offensiven fra sitt nye kontor på Hamar.

Kampen står i første omgang om bedriftskundene. ElTele har ingen planer om å betjene privatmarkedet.

Mot Trøndelag
ElTele Øst har hovedkontor i Oslo, samt avdelingskontor i Hallingdal og nå på Hamar. Selskapet har inngått avtaler med BaneTele, slik at lokal infrastruktur kan koples til et landsdekkende telekommunikasjonsnett.

– Etter Mjøsregionen regner vi med å ekspandere nordover med et eget kontor i Trøndelag, sier markedsdirektør Svein Risberget i ElTele Øst, i en pressemelding fra nyhetsbyrået Newswire.

Lokalt fibernett
Hamarkontoret skal betjene bedrifter fra Minnesund i sør til Dovre og Tynset i nord, og fra Kongsvinger i øst til Gjøvik og Raufoss i vest.

– Etter hvert som vi får flere kunder vil vi bygge ut et lokalt fibernett, sier Hjorth.

Dette skal knyttes til BaneTeles landsdekkende fibernett, som sikrer nasjonale og internasjonale teleforbindelser for kundene.

Stikkord: Mobil