Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fisker etter ARK-ansatte

De tidligere ARK-toppene Gunnar Sæther og Roy Pedersen er ute og fisker etter gamle ARK-ansatte til sitt nye selskap Intellinet.

Intellinet er et ASP-selskap (Application Service Provider), som baserer seg på å drifte applikasjoner for andre selskap. De ønsker å ta opp kampen med blant annet Telecomputing. Nå henter de ansatte fra de tidligere ARK-selskapene, nå Getronics, ifølge Finansavisen.

Firedobles
Sæther og Pedersen har fått med seg Henning Romero fra Ark Kommunikasjon. Den fjerde gründeren er ifølge Finansavisen IT-sjef Knut Steinar Aadne i Jotun.

De tar med seg tre andre sjefer fra ARK-eide netsenter: Ruen Brastad, Arne Bergersen og Kjersti Stene Larsen.

Innen årsskiftet skal Intellinet være 35 ansatte. Innen 1. kvartal år 2000 skal de være 15 til. Omsetningen skal neste år opp i 35 millioner kroner. I 2001 skal dette bortimot firedobles til 120 millioner kroner.