Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IFS – best på ERP

IFS har fått utmerkelsen for beste ERP-system i Storbritannia. Utmerkelsen ble delt ut på den britiske datamessen – CIM99 – som i år ble holdt i Birmingham.

IFS logo

Samtidig som IFS kan vise til stor vekst i lisenssalget, kan selskapet nå også smykke seg med en pris for beste ERP-system (Enterprise Resource Planning).

3.generasjon
IFS fikk utmerkelsen for den tredje generasjonen av selskapets komponentbaserte forretningssystem – IFS Applications 2000.

I juryen satt analytikere fra de ledende analyseselskapene AMR, ARC, Cambashi, Gartner Group og konsulentselskapet Price Waterhouse Coopers. Dessuten sitter sjefredaktøren i Manufacturing Computer Solutions i juryen.

3000 ansatte
IFS Norge er en del av IFS-konsernet og har 270 ansatte fordelt på et hovedkontor i Asker og regionskontorer i Stavanger og på Karihaugen. IFS Norge er en av de ledende leverandørene av forretningssystemer i Norge. Totalt har selskapet om lag 3.000 på lønningslisten.

Industrial & Financial Systems, IFS AB, utvikler og leverer IFS Applications, som er et komplett ERP-system som støtter forretningsprosessene i mellomstore og store selskaper. Det dekker områdene for produksjon, logistikk, økonomi, vedlikehold, human resources, engineering og front office.

Selskapet kan vise til storkunder som Volvo, NEC, Akzo Nobel, Caterpillar, Saab, Nikon, Kimball, og Ericsson. I Norge har dataselskapet blant annet NetCom, Glava og ELtek på kundelisten, skriver selskapet i en pressemelding.