Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobb sjefen på Internett!

Er sjefen en dust? Hvis du mener at et menneskes siste rest av intelligens blir borte i det øyeblikk vedkommende inntar sjefsstolen, så finnes det flere muligheter for deg.

ITsjef
Hevnen ligger selvfølgelig på Internett. Der finnes det hjemmesider med ferdige klagebrev. Det er bare å skrive navnet på sjefen inn, og så adressen. Deretter dukker det raskt opp et brev i vedkommendes elektroniske postkasse. Med anonym avsender, selvfølgelig.

Kast tomater
Andre hjemmesider gir muligheten for å kaste tomater eller dartpiler på anonyme dresskledde menn. Enkelte steder kan en bytte ut tomatene med bazooka, eller lignende hardtskytende argumenter.

Morsomme historier finnes det alltid, selv om enkelte ligger nærme vandrehistorien og eventyret.

Hjemmesiden www.myboss.com har samlet et utsøkt knippe fornærmelser og korte historier:

 • Du vet at sjefen din mangler kvalifikasjoner:
 • Når han liker å bli kalt ”The Terminator”.
 • Når han bruker kalkulator for å sjekke regnearket!
 • Når han hevder at datamaskinen hans gikk i stykker hver gang han er forsinket med sitt arbeid.
 • Du vet at sjefen din er for opptatt av sex, når han gir uttrykket ”en hard dag” en ny mening!

  Justert arbeidstid
  Og andre morsomheter:

  ”Sjefen sendte meg på et oppdrag i Asia som varte i seks uker. Når jeg kom tilbake var jeg utblåst på grunn av jet-lag, og ba om et par fridager for å komme inn i rytmen igjen.”

  ”Sjefens svar var at inntil jeg hadde justert meg så var jeg hjertelig velkommen på kontoret nattestid.

  Arbeidsskade
  ”I mitt selskap er det vanlig at en tar bilder av arbeidsskader. Jeg fikk lettere tjenester på grunn av hemorrider. Min sjef spurte styreformannen om det var nødvendig med bilder for å dokumentere problemet. Heldigvis var den siste mest fornuftig.”

  Justering
  ”Etter åtte måneder sammenlignet jeg lønnsslippen med arbeidskontrakten. Til min forbauselse oppdaget jeg at betalingen var åtte prosent under avtalt. Jeg ba lønningskontoret rette opp feilen. En uke senere fikk jeg brev fra daglig leder: Han skrev at betalingen var riktig. Det var kontrakten det var feil med.”

  Eeee…post?
  – Min sjef kom ut fra kontoret, stirret på innkurven, og gikk inn igjen. Dette skjedde hvert tiende minutt. Etter en time klarte jeg ikke mer, og spurte ham om han ventet på noe post.

  – Nei, men datamaskinen min sier hele tiden at jeg har fått post…

  Les mer selv på www.myboss.com.