Annonse


Kjempeflax for Bull

Kjempeflax er et skrapespill med utgangspunkt i det ordinære Flax-loddet. Dersom du skraper frem tre TV-symboler har du muligheten til å bli med i TV-programmet. Kjempeflax skal sendes på NRK1 hver fredag kveld.

Skrape på skjerm
Bull skal levere WID- (Windows Internet Device) terminaler og LCD touch skjermer til dette spillet, skriver selskapet i en pressemelding.

Deltakerne i studio skraper på elektroniske lodd direkte på LCD-skjermene, som er berøringsskjermer. Deltakerne i finalen skraper frem ett månedsbeløp på 5.000, 10.000, 15.000 eller 20.000 kroner – som utbetales i 6 måneder.

WID terminalene overfører bildet fra spill-applikasjonen som er utviklet av Norsk Tipping. Programmet har premiere på NRK1 i kveld, fredag 5. november.

Annonse


WID-terminaler
WID-terminalene settes opp i nettverket på samme måte som en PC. De aksesserer en eller flere sentrale Windows Terminal Servere hvor de sentrale Windows applikasjonene er installert.

Dette gir i følge Bull en veldig høy overføringshastighet og effektivitet i det lokale nettverket da det bare er skjermoppdateringene som overføres via nettet.

Bull mener denne løsningen også er ideell for avdelingskontorer, hjemmekontorer og mobile brukere som benytter telefonlinjer.

Annonse