Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjempeflax for Bull

Bull har bokstavelig talt fått kjempeflax. De skal nemlig levere utstyr til Norsk Tippings nye spill.

Kjempeflax er et skrapespill med utgangspunkt i det ordinære Flax-loddet. Dersom du skraper frem tre TV-symboler har du muligheten til å bli med i TV-programmet. Kjempeflax skal sendes på NRK1 hver fredag kveld.

Skrape på skjerm
Bull skal levere WID- (Windows Internet Device) terminaler og LCD touch skjermer til dette spillet, skriver selskapet i en pressemelding.

Deltakerne i studio skraper på elektroniske lodd direkte på LCD-skjermene, som er berøringsskjermer. Deltakerne i finalen skraper frem ett månedsbeløp på 5.000, 10.000, 15.000 eller 20.000 kroner – som utbetales i 6 måneder.

WID terminalene overfører bildet fra spill-applikasjonen som er utviklet av Norsk Tipping. Programmet har premiere på NRK1 i kveld, fredag 5. november.

WID-terminaler
WID-terminalene settes opp i nettverket på samme måte som en PC. De aksesserer en eller flere sentrale Windows Terminal Servere hvor de sentrale Windows applikasjonene er installert.

Dette gir i følge Bull en veldig høy overføringshastighet og effektivitet i det lokale nettverket da det bare er skjermoppdateringene som overføres via nettet.

Bull mener denne løsningen også er ideell for avdelingskontorer, hjemmekontorer og mobile brukere som benytter telefonlinjer.