Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bruk penn til e-post

Det svenske firmaet C Technologies har lansert et tilleggsprogram til den elektroniske ”pennen” C-Pen som gjør brukeren i stand til å sende e-post, SMS og fakser via mobiltelefonen.

C Pen 200

Dermed blir C-Pen et unikt kommunikasjonsverktøy, skriver C Technologies i sin pressemelding. C-Pen fungerer som en håndholdt skanner som lager tekst ved å dra pennen over tekst, linje for linje. C-Pen kan også brukes som ordbok.

Nå har C-Pen også fått en rekke tilleggsfunksjoner. Ved hjelp av programmet C Message, som kan lastes ned gratis fra www.cpen.com kan den håndholdte skanneren nå også brukes til å sende faks, SMS meldinger og e-post.

Infrarød kommunikasjon
Når man skal sende en melding kan man skanne inn teksten eller skrive i programmet C Write som følger med pennen. Brukeren kan også legge til logo og lignende.

Meldingen overføres til mobiltelefonen via infrarød overføring. Programmet er testet mot Nokia Communicator og Ericsson SH 888.

Send e-post
Faksnummer, telefonnummer og e-postadresser kan lagres i pennens innebygde adressebok C Address.

Programmet sender e-post, men kan ikke kommunisere direkte med Internett. Meldingene sendes som SMS til et spesielt telefonnummer som innehas av mobiltelefonoperatøren. Denne konverterer dette til e-post.

Programmet har imidlertid ingen mottakerfunksjon og kan kun brukes til å sende meldinger.