Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bærbar Mp3 med 81 timer musikk

Det største problemet med dagens bærbare Mp3-spillere har vært lagringskapasiteten, med mellom en og to timers musikk som øverste grense. Nå brytes disse grensene dramatisk.

Musikk på nettet (MP3)

Det koreanske selskapet HanGo Electronics har tatt over produksjonen av en bærbar Mp3-spiller fra Compaq Computers forskningslaboratorium, melder Wired News.

Spilleren, som kan lagre opptil 81 timer musikk på en 4,86 gigabyte harddisk, skal lanseres 15. november på Comdex-messen i Las Vegas.

Som en Palm
Spilleren er ikke like liten som de andre bærbare Mp3-spillerne på markedet, men den skal allikevel være forholdsvis bærbar, med vitale mål på 150 x 26 x 80 mm (omtrent størrelsen på en Palm), ifølge Wired News.

Selv om harddisker ikke er spesielt laget for å takle støt hevder HanGo Electronics at de har utstyrt spilleren med ”jitter elimination” teknologi som fjerner ”hakk i plata”.

10 av 80 timer
Spilleren kommer med programvare for å overføre sanger fra PC-en gjennom en USB-port og inn i spilleren.

Lithium Ion-batteriet skal holde i 10 timer og man kan kjøpe en biladapter som tilleggsutstyr. Det koreanske selskapet har ikke sluppet noe informasjon om prisen på spilleren, melder Wired News.